Inductors Ferrite Core Chokes / Power Supplies and Cheap Chokes / RoHS Compliant Chokes

   Question 1: What is your payment term?         Answer: T/T 30% in advance and balance 70% before shipment or L/C at sight. Question 2: What is your delivery term?         Answer: EXW, FOB, CFR, CIF Question 3: Wh

Featured Products

Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS
Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS

Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS
Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS
Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS

Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS

Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS
Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS
Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS
Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS
Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS
 

 

 Question 1: What is your payment term?

         Answer: T/T 30% in advance and balance 70% before shipment or L/C at sight.

 

Question 2: What is your delivery term?

         Answer: EXW, FOB, CFR, CIF

 

Question 3: What about Lead time?

        Answer: normally, it takes about 7 to 30 days after receiving your advance payment.

 

Question 4: Can you produce according to our samples?

       Answer: Yes, we can produce according to your samples or technical drawing, we will make the molds and fixtures.

 

Question 5: What is your sample's policy?

       Answer: We provide the sample according to your requirements, and you get to pay the sample's fee and courier freight, we will return the sample fee to you once you confirm the normal order.

 

Question 6: Do you test all your goods before delivery?

      Answer: Yes, we have 100% test before delivery.

 

Question 7: How do you make our business longterm and good relationship?

     Answer: Firstly, we provide good quality products with competitive price, to ensure our customer's benefit;

                     Secondly, we respect our customers as our friends, grow up together.


Welcome to contact us for more details:
 

Contact: Miss Jane

 RESPONSIBILITY     •     PREFESSIONAL     •     QUALITY

Foshan Juli Electromechanical Co.,Ltd

Add: 1302,E building,Wanda plaza ,no 28,Guilan north road,

Guicheng street ,Nanhai district,Foshan city,Guangdong province.

Tel/ : +86-13113405142    (24/7 service)


  

  

  

  


Inductor Ferrite Rod Core Choke Coil/Power and Inexpensive Choke Coil/Choke Coil with RoHS

Contact us

Please feel free to give your inquiry in the form below We will reply you in 24 hours